Uutiset

72 artikkelia

MuksuFestarit valtaa Virtain katukuvan jälleen 3.-4.7.2020

MuksuFestarit tulee taas 3.-4.7.2020! ūüĆě T√§n√§ vuonna kes√§n hauskinta lastentapahtumaa vietet√§√§n olympialaisten hengess√§.

Luvassa on mm. maailman vahvin tyttö Peppi Pitkätossu, Tuttiritarin konsertti sekä muksujen omat olympialaiset, ja tietenkin Hepo Virtanen! Lisää ohjelmaa julkaistaan kevään mittaan, joten kannattaa pysyä kuulolla! Tervetuloa viettämään hauskaa viikonloppua Virroille!

Kiitos! MuksuFestarit 2019 saatu päätökseen

MuksuFestarit valtasi Virtain katukuvan jo kolmatta kertaa. Kahteen festarip√§iv√§√§n mahtui paljon touhua: Mimi ja Kuku, enn√§tyksellisen suosion saavuttanut seikkailusuunnistus, lastenristeily sek√§ kaiken huippuna lauantain MuksuSirkus, jonne saapui suuri joukko lapsikansaa vanhempineen viihtym√§√§n liikunnan ja hauskanpidon parissa. 

MuksuFestarit kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, esiintyjiä sekä ennen kaikkea ihanaa festariyleisöä!

Lounasravintola Lyyti muonittaa muksut ja aikuiset

MuksuSirkus-tapahtumassa lauantaina 6.7. Lounasravintola Lyytin ruokateltassa tarjolla Lyytin lihapullat ja muusi tai Lyytin prinssinakit ja muusi, lisukkeena porkkanaraaste. Aikuiset 6,50‚ā¨, lapset 3,00‚ā¨/ 1-3v. ja 3,50‚ā¨/ 3-6v. Ruokajuomana vesi kuuluu hintaan, muut maksullisia. My√∂s korttimaksu k√§y.

ParkourAkatemia temputtaa MuksuSirkuksessa

Kuva: Andy Day

MuksuSirkus-tapahtumassa lauantaina 6.7. klo 10-13 Virtain liikuntahallilla on luvassa menoa ja meininkiä. Jyväskylän Sirkuskoulun Parkour Akatemian ohjauksessa pääsee turvallisesti harjoittelemaan hauskoja temppuja koko tapahtuman ajan. Tervetuloa pitämään hauskaa liikunnan merkeissä!

Satunurkan lastenkirjakauppa MuksuFestareilla

Lastenkirjakauppa Satunurkan myyntipiste on mukana MuksuSirkus-tapahtumassa la 6.7. liikuntahallilla.

Lastenkirjakauppa Satunurkka aloitti toimintansa viisi vuotta sitten. Kauppa syntyi rakkaudesta lastenkirjallisuuteen ja halusta löytää jokaiselle lapselle omaan makuun sopivaa luettavaa. Tämä ajatus on kantanut myös verkkokauppaan. Satunurkan sivuilta pystyy etsimään kirjaa lapsen iällä ja mielenkiinnon kohteilla. Vaikkapa kolmevuotiaalle junamiehelle tai viisivuotiaalle dinotytölle löytyy Satunurkasta sopivia kirjoja. Mielenkiinnonkohteiden lisäksi Satunurkan verkkosivuilta voi etsiä kirjaa elämäntilanteeseen tai kehitysvaiheisiin liittyen. Satukirjoja löytyy vaikkapa uhmaiästä, kuolemasta, isovanhemman muistisairaudesta tai pimeän pelosta. Ja jos Satunurkan sivuilta ei oikeaa kirjaa tunnu löytyvän, etsimme sen. Kirjaetsivälle annetuilla hakutiedoilla etsimme kirjaehdotuksia yksilöllisesti lapsen tarpeiden mukaan.

Kirjakauppa toimii verkossa https://satunurkka.fi, sek√§ erilaisilla messuilla ja tapahtumissa. Satunurkka pit√§√§ paljon my√∂s yksityisi√§ kirjakutsuja. Muksufestareille Lastenkirjakauppa Satunurkka tuo mukanaan laajan valikoiman lasten- ja nuortenkirjoja. Messuilta l√∂yd√§t my√∂s laadukkaat lasten tietokirjat, tarrakirjat ja puuharkirjat. Tervetuloa tutustumaan!