Uutiset

73 artikkelia

MuksuFestarit 2020 peruttu

Valtioneuvoston 22.4. tekemän linjauksen mukaisesti yli 500 hengen tapahtumat on kielletty 31.7.2020 asti. Näin ollen myös MuksuFestarit, joiden suunniteltu ajankohta oli 3.-4.7.2020, joudutaan valitettavasti perumaan. 

MuksuFestarien työryhmä selvittää mahdollisuutta järjestää muuta lapsenmielistä ohjelmaa Virroille loppuvuoteen, kun kokontuminen on taas turvallista. Pitäkää huolta toisistanne ja tavataan taas, kun on sen aika!

MuksuFestarit valtaa Virtain katukuvan jälleen 3.-4.7.2020

MuksuFestarit tulee taas 3.-4.7.2020! 🌞 Tänä vuonna kesän hauskinta lastentapahtumaa vietetään olympialaisten hengessä.

Luvassa on mm. maailman vahvin tyttö Peppi Pitkätossu, Tuttiritarin konsertti sekä muksujen omat olympialaiset, ja tietenkin Hepo Virtanen! Lisää ohjelmaa julkaistaan kevään mittaan, joten kannattaa pysyä kuulolla! Tervetuloa viettämään hauskaa viikonloppua Virroille!

Kiitos! MuksuFestarit 2019 saatu päätökseen

MuksuFestarit valtasi Virtain katukuvan jo kolmatta kertaa. Kahteen festaripäivään mahtui paljon touhua: Mimi ja Kuku, ennätyksellisen suosion saavuttanut seikkailusuunnistus, lastenristeily sekä kaiken huippuna lauantain MuksuSirkus, jonne saapui suuri joukko lapsikansaa vanhempineen viihtymään liikunnan ja hauskanpidon parissa. 

MuksuFestarit kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, esiintyjiä sekä ennen kaikkea ihanaa festariyleisöä!

Lounasravintola Lyyti muonittaa muksut ja aikuiset

MuksuSirkus-tapahtumassa lauantaina 6.7. Lounasravintola Lyytin ruokateltassa tarjolla Lyytin lihapullat ja muusi tai Lyytin prinssinakit ja muusi, lisukkeena porkkanaraaste. Aikuiset 6,50€, lapset 3,00€/ 1-3v. ja 3,50€/ 3-6v. Ruokajuomana vesi kuuluu hintaan, muut maksullisia. Myös korttimaksu käy.

ParkourAkatemia temputtaa MuksuSirkuksessa

Kuva: Andy Day

MuksuSirkus-tapahtumassa lauantaina 6.7. klo 10-13 Virtain liikuntahallilla on luvassa menoa ja meininkiä. Jyväskylän Sirkuskoulun Parkour Akatemian ohjauksessa pääsee turvallisesti harjoittelemaan hauskoja temppuja koko tapahtuman ajan. Tervetuloa pitämään hauskaa liikunnan merkeissä!

Satunurkan lastenkirjakauppa MuksuFestareilla

Lastenkirjakauppa Satunurkan myyntipiste on mukana MuksuSirkus-tapahtumassa la 6.7. liikuntahallilla.

Lastenkirjakauppa Satunurkka aloitti toimintansa viisi vuotta sitten. Kauppa syntyi rakkaudesta lastenkirjallisuuteen ja halusta löytää jokaiselle lapselle omaan makuun sopivaa luettavaa. Tämä ajatus on kantanut myös verkkokauppaan. Satunurkan sivuilta pystyy etsimään kirjaa lapsen iällä ja mielenkiinnon kohteilla. Vaikkapa kolmevuotiaalle junamiehelle tai viisivuotiaalle dinotytölle löytyy Satunurkasta sopivia kirjoja. Mielenkiinnonkohteiden lisäksi Satunurkan verkkosivuilta voi etsiä kirjaa elämäntilanteeseen tai kehitysvaiheisiin liittyen. Satukirjoja löytyy vaikkapa uhmaiästä, kuolemasta, isovanhemman muistisairaudesta tai pimeän pelosta. Ja jos Satunurkan sivuilta ei oikeaa kirjaa tunnu löytyvän, etsimme sen. Kirjaetsivälle annetuilla hakutiedoilla etsimme kirjaehdotuksia yksilöllisesti lapsen tarpeiden mukaan.

Kirjakauppa toimii verkossa https://satunurkka.fi, sekä erilaisilla messuilla ja tapahtumissa. Satunurkka pitää paljon myös yksityisiä kirjakutsuja. Muksufestareille Lastenkirjakauppa Satunurkka tuo mukanaan laajan valikoiman lasten- ja nuortenkirjoja. Messuilta löydät myös laadukkaat lasten tietokirjat, tarrakirjat ja puuharkirjat. Tervetuloa tutustumaan!