Uutiset

45 artikkelia

Myyntipaikkoja MuksuPiknikiin

Toista kertaa järjestettävät MuksuFestarit valtaavat Virtain keskustan 6.–8.7.2018. MuksuFestarit on lapsille ja lapsenmielisille suunnattu kesätapahtuma, jossa yhdessä tekeminen, musiikki ja liikunta ovat pääosassa.

Lauantaina 7.7.vietetään Laivarannassa riemuisaa MuksuPiknik -päivää. Lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttävät muun muassa Klovni Dodo ja Jerobeam Salakyttä Team, joka järjestää huikean pellehyppyshow’n. Piknikille osallistuvat Muksu Festarien maskotti Hepo
Virtanen ja myös paikalliset yhdistykset järjestävät erilaista toimintaa lapsille. Alueelta löytyy myös Pomppulinna ja paljon, paljon muuta. Pääsy Piknik-alueelle on maksuton.

Olemme varanneet alueelle myös markkinamyyjille paikkoja. Tarjolla on myyntipaikkoja sekä katettuja, että avoimia paikkoja. Myyntipaikkojen koko on 4 x 2 m. Katospaikkojen myyntihinta on 40€ ja kattamattomien paikkojen 20€.

Tehdään yhdessä MuksuFestareista koko kesän hauskin tapahtuma!

Tiedustelut ja myyntipaikkavaraukset
Risto Lehtinen
040 7411 829
lehtinen.risto@hotmail.fi

Tule mukaan seikkailusuunnistukseen

YRITYSYHTEISTYÖKUMPPANIKSI MUKSUFESTAREILLE

Toista kertaa järjestettävä MuksuFestarit valtaavat Virtain keskustan 6.–8.7.2018. MuksuFestarit on lapsille ja lapsenmielisille suunnattu kesätapahtuma, jossa yhdessä tekeminen, musiikki ja liikunta ovat pääosassa.

Haemme nyt yrityksiä yhteistyökumppaneiksi perjantaina 6.7. klo 11.00-15.00  ohjelmassa olevaan seikkailusuunnistukseen.

Mikä on seikkailusuunnistus?

Seikkailusuunnistus on tutustumista Virtain alueen yrityksiin leikkimielisen suunnistuksen merkeissä. Suunnistuksessa lapset ja lapsenmieliset keräävät kartan avulla passiin merkintöjä suorittamalla rasteja mukana olevissa yrityksissä. Passeja jaetaan Koivurinteen päiväkodilla. Kaikille tehtävän suorittaneille odottaa torilla pieni palkinto.

Rastin tulisi olla jokin lapsille suunnattu tehtävä tai toiminto. Yritys itse päättää lapsille suunnattavan toiminallisen osion sisällöstä. Se voi olla piirtämistä, arvontaa, aarteen etsimistä, temppurataa. Sellaista mikä omaan toimintaan parhaiten soveltuu.

Osallistuminen MuksuFestarien seikkailusuunnistukseen on maksutonta yrityksille ja lapsille. Lähtemällä mukaan yritys saa linkin ja logonsa festarisivustolle www.muksufestarit.fi sekä ilon olla yhteistyössä mukana järjestämässä kesän hauskinta tapahtumaa Virroilla.

Tehdään yhdessä MuksuFestareista koko kesän hauskin tapahtuma! Ilmoittautumiset mukaan yrityssuunnistukseen viimeistään 31.5. mennessä täyttämällä tietosi lomakkeeseen osoitteessa: https://goo.gl/forms/M4m8wOwpYFYVRXd52

Tiedustelut seikkailusuunnistuksesta 18.4. asti:

Heidi Tanhua
0400 189 080
heidi.tanhua@virrat.fi

18.4. eteenpäin myös

Kati Mäntysalmi
044 598 0397
studiokatve@gmail.com

Klovni Dodo esiintyy MuksuPiknikillä 7.7.

Klovni Dodo

Klovni Dodo on yksi MuksuPiknikin pääesiintyjistä lauantaina 7.7. klo 11 ja 14.

Klovni Dodon esitys on sanatonta ja lämminhenkistä klovniteatteria. Esityksen parissa viihtyvät niin lapset kuin leikkimieliset aikuisetkin. Dodo luo ympärilleen lumoavan maailman, jossa tapahtuu yllättäviä asioita.

Esityksessä on mukana myös taikuutta, sirkustaitoja sekä melkein oikeita eläimiä. Katsojatkin saattavat päästä mukaan näyttämön tapahtumiin.

Klovni Dodolla on ollut Pikku Kakkosessa oma ohjelmasarjansa. Suomen lisäksi hän on esiintynyt mm. Japanissa, Venäjällä, USA:ssa ja Ranskassa.

Esityksen kesto n. 45 minuuttia. 

TUTUSTU KOKO OHJELMAAN

MuksuFestarien 2018 ohjelma

MuksuFestarien ohjelma 2018 on julkaistu! Tapahtuma järjestetään jälleen kolmipäiväisenä 6.-8. heinäkuuta Virroilla.

Perjantain avaa suosittu lastenmusiikkiyhtye Orffit, jonka jälkeen päivä jatkuu seikkailusuunnistuksella ja höyrylaiva Tarjanteen merirosvoristeilyllä. 

Lauantaina  MuksuPiknik valtaa rantapuiston klo 11-14. Rannassa nähdään mm. kansainvälistä mainetta niittäneen pellehyppyryhmä Team Jerobeam Salakytän pellehyppynäytös, lukiolaisten lastennäytelmä, jonka pääosassa on itse Hepo Virtanen, ja paljon muuta. Lauantain kruunaa Hevisauruksen konsertti liikuntahallilla klo 18, liput 10 €. 

Sunnuntaina nähdään vielä iki-ihanat Muumit ja Benny Törnroos Hiekkarannalla klo 14, liput 10€.

Koko ohjelma

MuksuFestarit 6.-8.7.2018

Järjestyksessä toiset MuksuFestarit järjestetään 6.-8.7.2018. Kannattaa jo varata kesän hauskin viikonloppu kalenteriin ja suunnata Virroille!

MuksuFestarit päätökseen aurinkoisessa säässä

Ensimmäiset MuksuFestarit keräsivät viikonlopun mittaan yli 3000 henkilöä erilaisiin aktiviteetteihin ympäri Virtain kaupunkia. Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa jokaisena päivänä, ja viikonlopun kruunasi Ti-Ti Nallen konsertti sunnuntaina Virtain liikuntahallilla.

Lämmin kiitos jokaiselle pienelle ja suurelle festarivieraalle sekä kaikille järjestäjätahoille!

Pysäköinti MuksuFestareilla

MuksuFestareille on helppo saapua omalla autolla. Virtain keskustassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Perjantaina 7.7. Orffien konsertin ja S/S Tarjanteen perheristeilyn pysäköinti ohjataan jäähallin parkkipaikalle osoitteeseen Urheilukuja 2.

Lauantaina 8.7. Virtaintie on suljettu torin läheisyydessä liikenteeltä MuksuMarkkinoiden ajan. Auto kannattaa jättää esimerkiksi Löytötexin parkkipaikalle (Keskustie 2) tai työväentalon parkkipaikalle (Mäkitie 18).

Sunnuntaina 9.7. Ti-Ti Nallen konsertin pysäköinti joko seurakuntatalon parkkipaikalla (Rantatie 9) tai Liikuntahallin ja Rantatien koulun välisellä parkkipaikalla.

Yhteistyössä: VMT Shopping Center

VMT Shopping Center on monipuolinen ostoskeskus kantatie 23:n kupeessa. Tervetuloa tekemään sisustus- ja vaatelöytöjä tai poikkeamaan vaikka kahville!

VMT Shopping Center on mukana perjantain yrityssuunnistuksessa rastilla numero 17. 

VMT Shopping Center