Info

MuksuFestarit on 6.-8.7.2018 Virroilla järjestettävä lasten oma kesätapahtuma, jonka pääjärjestäjänä toimii Virtain kaupunki. Järjestäjien yhteystiedot löydät täältä.

Yleisö-WC:t

MuksuPiknik-tapahtumassa Laivarannassa on käytössä Rantaterassi Baarpuurin WC-tilat sekä bajamajoja. Lastenhoitotaso löytyy Laivarannan inva-WC:stä. Perjantaina 6.7. Yhdistysten talolla on mahdollisuus vaipanvaihtoon klo 11-15.

Pysäköinti

Koivurinteen päiväkodilla on rajoitetusti parkkipaikkoja, joten Orffit-konserttiin saapujia suositellaan pysäköimään Kisapirtille, josta on Koivurinteen päiväkodille n. 200 m. 

MuksuPiknik-tapahtuman pysäköinti on jäähallin pihassa. Laivarantaan vievä tie on suljettu liikenteeltä. 

Ensiapu

Rantaterassi Baarpuurista löytyy ensiapulaukku festarikävijöille. 

Ruokailu

Rantaterassi Baarpuurissa on tarjolla lasten buffet perjantaina 6.7. klo 15-16.30 ja lauantaina 7.7. klo 11-15, hinta 6€/lapsi. Aikuisille on tarjolla paella-annos hintaan 10€/hlö. Ravintolassa on myös kattava a la carte -lista.

Kitusen Kievarissa on festaritarjouksena perjantaina noutopöytä muksuhintaan 50 senttiä per ikävuosi 1-12-vuotiaille ja Rollsin lastenateria hintaan 5€.

Virtain ravintolatarjontaan voit tutustua myös kaupungin matkailusivuilla.

Majoittuminen

Virroilta löytyy kesäaikaan runsaasti majoituspalveluita, jotka sopivat myös lapsiperheille.

Hotellit ja motellit

Leirintä- ja caravanalueet

Maatilamatkailu ja mökkimajoitus

Virtain alueen vuokramökit löytyvät myös Go Finland -palvelusta.

Muut majoitusmahdollisuudet

 

Muut nähtävyydet

Virrat on tunnettu kauniista luonnostaan ja runsaista vesistöistään. Etenkin kesäaikaan runsas tapahtumatarjonta tarjoaa hauskaa tekemistä ja kokemista kaiken ikäisille. Tutustu esimerkiksi Virtain Perinnekylään tai Killinkosken Wanhaan Tehtaaseen.

Virtain kaupungin matkailusivut

Lähellä sijaitsevat myös Tuurin kyläkauppa, Ähtärin eläinpuisto sekä Helvetinjärven luonnonpuisto.