Esiintyjät

MuksuFestarien esiintyjäkaarti on pullollaan pikkuväen kestosuosikkeja, uudempia tulokkaita ja paikallista vahvistusta unohtamatta – hauskuus on taattua!

Orffit

Lastenmusiikkiyhtye Orffit laittaa pikkuväen liikkeelle musiikin tahtiin perjantaina 6.7. Koivurinteen päiväkodilla. Ilmaiskonsertti.

 

 

 


Klovni DodoKlovni Dodo

Klovni Dodon esitys on sanatonta ja lämminhenkistä klovniteatteria. Esityksen parissa viihtyvät niin lapset kuin leikkimieliset aikuisetkin. Dodo luo ympärilleen lumoavan maailman, jossa tapahtuu yllättäviä asioita.

Esityksessä on mukana myös taikuutta, sirkustaitoja sekä melkein oikeita eläimiä. Katsojatkin saattavat päästä mukaan näyttämön tapahtumiin.

Klovni Dodolla on ollut Pikku Kakkosessa oma ohjelmasarjansa. Suomen lisäksi hän on esiintynyt mm. Japanissa, Venäjällä, USA:ssa ja Ranskassa. Klovni Dodo esiintyy MuksuPiknikin yhteydessä lauantaina 7.7.


Jerobeam Salakyttä Team

Jerobeam Salakyttä Team on maailmankuulu pellehyppyryhmä, joka tuo esityksensä Laivarantaan MuksuPiknikin yhteydessä lauantaina 7.7. 

 


Hevisaurus

Hevisaurus on taatusti MuksuFestarien hurjin esiintyjä! Heavy metalia, dinosauruksia ja lohikäärmeitä on tarjolla liikuntahallilla lauantaina 7.7. klo 18. Liput 10 euroa.

 


Muumit ja Benny Törnroos

Iki-ihanat Muumit yhdessä Benny Törnroosin kanssa vievät kuuntelijat matkalle Muumilaaksoon tuttujen Muumi-laulujen myötä. Hiekkarannalla sunnuntaina 8.7. klo 14, liput 10 €.