Esiintyjät

MuksuFestarien esiintyjäkaarti on pullollaan pikkuväen kestosuosikkeja, uudempia tulokkaita ja paikallista vahvistusta unohtamatta – hauskuus on taattua!

Orffit

Orffit on suosittu lastenlauluyhtye, joka viihdyttää pikkuväkeä rautaisella kokemuksella jo vuodesta 1996. Hulvatonta, hauskaa ja takuuvarmasti vauhdikasta menoa on luvassa, kun Orffit valtaavat rantapuiston perjantaina 7.7. klo 15!

Orffien kotisivut

 

 

SirkusRakkausPumPum

SirkusRakkausPumPum naurattaa ja laulattaa Koillis-Satakunnan Sähkön sisäpihalla perjantaina 7.7. klo 10-14!

SirkusRakkausPumPum

 

 

Jutta Gustafsberg

Hyvinvoinnin ammattilainen ja Suomen energisin fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg vetää koko perheen liikuntatuokion lauantaina 8.7. klo 11.30 Virtain torilla!

Jutta Gustafsberg

 

 

Taikuri Simo Aalto

Jokeri Pokeri Boxista tuttu taikuuden maailmanmestari Simo Aalto esiintyy torilla lauantaina 8.7. klo 11, 12 ja 13 – tervetuloa lumoutumaan huikeista tempuista!

Taikuri Simo Aalto

 

 

Waskikööri

Virtain Vaskiveden oma sekakuoro Waskikööri konsertoi torilla lauantaina 8.7. klo 12.30, luvassa iloisia lastenlauluja kuorosovituksena ja vauhdikasta menoa!

Waskikööri

 

 

 

Ti-Ti Nalle

Pikkuväen kestosuosikki, ihana Ti-Ti Nalle ystävineen esiintyy liikuntahallilla MuksuFestarien päätöskonsertissa sunnuntaina 9.7. klo 14.

Ti-Ti Nalle