Satunurkan lastenkirjakauppa MuksuFestareilla

Lastenkirjakauppa Satunurkan myyntipiste on mukana MuksuSirkus-tapahtumassa la 6.7. liikuntahallilla.

Lastenkirjakauppa Satunurkka aloitti toimintansa viisi vuotta sitten. Kauppa syntyi rakkaudesta lastenkirjallisuuteen ja halusta löytää jokaiselle lapselle omaan makuun sopivaa luettavaa. Tämä ajatus on kantanut myös verkkokauppaan. Satunurkan sivuilta pystyy etsimään kirjaa lapsen iällä ja mielenkiinnon kohteilla. Vaikkapa kolmevuotiaalle junamiehelle tai viisivuotiaalle dinotytölle löytyy Satunurkasta sopivia kirjoja. Mielenkiinnonkohteiden lisäksi Satunurkan verkkosivuilta voi etsiä kirjaa elämäntilanteeseen tai kehitysvaiheisiin liittyen. Satukirjoja löytyy vaikkapa uhmaiästä, kuolemasta, isovanhemman muistisairaudesta tai pimeän pelosta. Ja jos Satunurkan sivuilta ei oikeaa kirjaa tunnu löytyvän, etsimme sen. Kirjaetsivälle annetuilla hakutiedoilla etsimme kirjaehdotuksia yksilöllisesti lapsen tarpeiden mukaan.

Kirjakauppa toimii verkossa https://satunurkka.fi, sekä erilaisilla messuilla ja tapahtumissa. Satunurkka pitää paljon myös yksityisiä kirjakutsuja. Muksufestareille Lastenkirjakauppa Satunurkka tuo mukanaan laajan valikoiman lasten- ja nuortenkirjoja. Messuilta löydät myös laadukkaat lasten tietokirjat, tarrakirjat ja puuharkirjat. Tervetuloa tutustumaan!