Yhteistyössä: Koillis-Satakunnan Sähkö Oy

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy on myös mukana luomassa energistä ilmapiiriä MuksuFestareilla!

 

Perjantaina 7.7.2017 klo 10 – 14 toimistomme sisäpihalta (Keskustie 10) löytyy toiminnallista tekemistä kaikenikäisille lapsille. Ohjelma järjestetään yhteistyössä palkitun lasten kulttuurikonseptin SirkusRakkausPumPum ry:n kanssa. Tule sinäkin kuuntelemaan PellePändin esitystä ja puuhastelemaan hauskojen ammattiohjaajien opastuksella GraffitiSirkukseen!

Tapahtuman yhteydessä on myös mahdollista tulla paikan päälle keskustelemaan uusista sähkön myyntituotteistamme, aurinkosähköjärjestelmistä sekä muista alaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Tervetuloa!

 Koillis-Satakunnan Sähkö Oy on paikallinen ja palveleva sähköyhtiö, joka on toimittanut sähköä alueellaan jo yli 70 vuoden ajan. Jakeluverkkomme sijaitsee alueella, jossa Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Keski-Suomi kohtaavat. Sähkönmyyntisopimuksia teemme oman alueemme lisäksi ympäri Suomen.

Tarjoamme asiakkaillemme myös aurinkosähköjärjestelmiä. Asiantuntijamme tekevät alkukartoituksen kohteeseen, jossa selvitetään asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuva vaihtoehto. Toimimme avaimet käteen -periaatteella; asiakas saa luotettavan aurinkosähköjärjestelmän käyttöönsä helposti ja vaivattomasti.

Alkukesän aikana otamme käyttöön Virtain toimiston yhteydessä sähköautojen latauslaitteen. Myös Ähtärin Zoon parkkialueelle on tulossa kaksi vastaavaa laitetta.

 

Vahva paikallistuntemus ja helppo tavoitettavuus takaavat asiakkaillemme varman sähköntoimituksen ja tarpeen tullen myös nopean avun. Haluamme olla mukana tukemassa alueemme elinvoimaisuutta yhdessä omistajiemme ja asiakkaidemme kanssa.

Lisätietoa löydät meistä www.ksat.fi.

Olemme myös Facebookissa.

 

 

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy on mukana perjantain yrityssuunnistuksessa.