Yhteistyössä: Helmien talo

Suomen suurin korutarvikkeiden erikoisliike Virroilla

Helmien talo sijaitsee korkealla mäellä idyllisessä ympäristössä Virtain Herraskylässä. Entinen kyläkoulu houkuttelee tutustumaan taloon ja sen rauhalliseen maalaismaisemaan.

Helmien talo on kirjaimellisesti talo täynnä helmiä, sillä olemmehan yksi Suomen suurimmista korutarvikkeiden maahantuojista. Etsimme maailmalta kauneimmat helmet ja korutarvikkeet. Meiltä löydät miljoonia helmiä; kimaltavia kristalleja, hohtavia makeanvedenhelmiä, lasihelmiä, persoonallisia korukiviä, erilaisia luonnonmateriaalihelmiä, simpukankuorihelmiä, metallihelmiä ja -korunosia sekä erikoisuuksia maailman eri kolkilta.  Kaikki korutarvikkeet ja oheismateriaalit löytyvät siis saman katon alta. Taitavat asiakaspalvelijamme neuvovat ja opastavat sinua korutarvikkeiden ihmeellisessä maailmassa.

Korutarvikkeiden lisäksi meiltä saa myös valmiita koruja. Kaikki malli- ja myyntikorut valmistetaan Suomessa käsityönä omassa korupajassamme. Voit myös teettää tilauksesta yksilölliset korut niin arkeen kuin suuriin juhliinkin. Myös korujen korjaus onnistuu.

Kaikkia maailman koruaarteita emme ole vielä saaneet kerättyä, mutta löytöretket jatkuvat koko ajan. Meiltä saat aina jotain erikoista ja inspiroivaa, mitä et välttämättä muualta löydä. Aarteissamme on aina jotain muodikasta, jotain luksusta, jotain klassista ja jotain yllättävääkin. Valikoimamme elää ja muuttuu koko ajan.Tule siis katsomaan mitä aarreaitastamme tällä kertaa löytyy ja ylläty iloisesti.

Helmien talo on siis todellinen koruntekijöiden aarreaitta olit sitten ammattilainen tai vasta helmiin hurahtamassa.

Helmien talon aarreaitta Perinnekylässä avaa ovensa jälleen koko kesäksi. Kesämyymälästä löydät paljon ihania valmiita koruja, sisustusesineitä, pikkutuliaisia, vanhoja aarteita ja tietenkin jo edellisiltä vuosilta tutuksi tulleita valloittavia emu-tuotteita.

Tule aarreaittoihimme kokemaan helmeilevä elämys koko perheen voimin. Tervetuloa!

Helmien talo on mukana yrityssuunnistuksessa kahdella eri kohteella.